Cogmed werkgeheugen Training

De Cogmed Werkgeheugen Training is een wetenschappelijk bewezen methode die door het trainen van het werkgeheugen het concentratievermogen kan verbeteren. De Cogmed Werkgeheugen Training kan onder begeleiding van een counselor toegepast worden bij kinderen en volwassenen met concentratieproblemen, ADD, ADHD, burn-out en niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Cogmed is inzetbaar van jong tot oud en beschikbaar in drie versies. Voor kinderen van 4 tot 7, van 7 tot 17 en voor volwassenen. Elke versie helpt op een specifieke manier het werkgeheugen te trainen via adaptieve opdrachten die zich aanpassen aan het niveau van de gebruiker.

De kracht van de Cogmed Werkgeheugentraining is dat het programma uit een serie oefeningen bestaat die allemaal specifiek gericht zijn op het verbeteren van het werkgeheugen. Het trainingsprogramma past zich aan aan het niveau van presteren. Je wordt continu uitgedaagd om nog beter te presteren en je eigen grenzen te verleggen. Alleen dan zal het brein zich aanpassen en zal het effectief getraind worden.